Koop collectief en bespaar veel geld.

Door gezamelijk in te kopen bespaart u veel geld.

Zonnepanelen Collectief kopen

Hoe werkt zonnepanelen collectief kopen bij DIBEA

Door samen met andere deelnemers zonnepanelen in te kopen kunnen wij groter inkopen. Het voordeel is dat hoe meer er wordt ingekocht, des te lager wordt de inkoopprijs.
Behalve dat u als particuliere klant de Btw kunt terugvorderen, hebt u ook nog eens het voordeel van zeer voordelig inkopen.
Wij hanteren de inkoopprijs + 10%.
Waarom 10% toeslag? Voor deze 10% regelen wij onder andere:

* De configuratie van uw systeem, (niet van uit satelliet foto’s) maar bij u ter plekke,
* De garantie,
* De inkoop en levering,
* De Btw teruggave,
* De oplevering,
* Voordelige installatie.
Hoe hoog de inkoopprijs is, hangt af van het aantal deelnemers.
Een Collectief duurt 3 maanden en is uitgestrekt over een gebied met een straal van 20 Km.
Na afsluiting van het collectief bent u natuurlijk tot niets verplicht. Wanneer het collectief is afgesloten benaderen wij u om de installatie en de prijs met u door te spreken. Wanneer alle deelnemers zijn benaderd wordt een installatie datum vastgesteld. Voorwaarde is dat alle installaties van een collectief binnen 14 dagen worden geïnstalleerd. De aangekochte producten dienen uiterlijk 5 dagen voor levering te worden betaald.

Hoe nu verder?

Is uw interesse opgewekt? Dan vertellen wij u nu hoe u kunt deelnemen aan een collectief.
Via de offerteaanvraag rechts op deze pagina kunt u aangeven mee te willen doen met een bestaand collectief, of een nieuw collectief.
Ter bescherming van deelnemers maken wij van niemand de persoonsgegevens bekend. Enkel de woonplaats en het mogelijk aantal panelen of WattPiek. Is er een collectief actief en bevindt dit zich in een straal van 20Km. Dan is het natuurlijk verstandig om hierbij in te schrijven.
Is er geen collectief actief? Dan ook geen nood. Start eenvoudig een nieuw collectief.

Wat u zelf kunt doen.

U kunt zelf een actief aandeel hebben in het opbouwen van het collectief.
Misschien weet u van vrienden, familie, buren, collega’s of kennissen dat ook zij denken aan de aanschaf van zonnepanelen. Moedig hen aan om mee te doen in het collectief. Ook zou u uw inschrijving kunnen bekend maken op Facebook of Twitter. Mensen die u misschien nauwelijks kent zet u waarschijnlijk aan het denken. Het doel is: Hoe meer deelnemers, hoe lager de prijs.

Wat doen wij?

Wij verzorgen dat alles loopt volgens afspraak. Dat betekend dat wij alle deelnemers persoonlijk bezoeken, samen met hun aan tafel zitten en hun wensen en mogelijkheden bespreken. Wij garanderen kwaliteit, zorgen voor de levering en het transport, en bieden aan de installaties tegen een gereduceerd tarief te installeren. Maar ook wanneer U zelf wilt installeren, laten wij u niet in de kou staan, Ook dan ondersteunen wij U volledig.
Daarbij zorgen wij voor de gehele papieren rompslomp betreffende de Btw teruggave. De kosten hiervoor zijn voor onze rekening.
Ook ondersteunen wij u bij een eventuele aanvraag voor een duurzaamheidslening bij het LEF (Limburgs Energie Fonds).

Kijk hier of er een collectief actief is