Zonnepanelen

Laat uw zonnepanelen installeren voor een betaalbare prijs

Een klein overzicht uit mogelijke zonnepanelen

BISOL Group is een onderneming die is gevestigd in Slovenië en internationaal actief is. Onder de naam BISOL biedt dit bedrijf voornamelijk in België fotovoltaïsche zonne-energie aan. Vandaar dat sinds 2009 een kantoor is geopend in de plaats Leuven, waardoor het bedrijf een nog betere ondersteuning kon bieden en nog beter op de specifieke verzoeken van de markt kan inspelen.

Vervolgens zette de internationale groei in 2010 verder door en zijn er kantoren geopend in Frankrijk, Italië, Verenigd Koninkrijk en Duitsland. De kosten voor het produceren worden door de voortdurende innovatie en de ontwikkeling van nieuwe producten, continu gereduceerd. Daarbij wordt het rendement van de panelen steeds hoger en blijft de kwaliteit uitermate hoog.

Als het gaat om polysilicium en solaire toepassingen, zijn REC Silicon en REC Wafer belangrijke producenten. REC Solar is een producent van zonnecellen en zonnepanelen die deelneemt aan de projectontwikkeling van bepaalde segmenten van de markt. Het is daarbij een fabrikant die sterk groeit, hoogwaardige producten levert en het hoofdkantoor heeft in de Noorse plaats Sandvika. De productie vindt daarentegen plaats in Moses Lake in de Amerikaanse staat Washington en in de staat Montana in de plaats Butte.

ATERSA ATERSA heeft als dochteronderneming van de Elecnor Group, sinds haar oprichting alle benodigde componenten ontwikkeld, geproduceerd en vermarkt voor de configuratie van een fotovoltaïsch zonne-systeem. Dit hebben zij bewerkstelligd door middel van eigen productielijnen in de Spaanse plaats Valencia en met behulp van verkoopadressen in Madrid, Valencia en Milaan. De fabriek die is gevestigd in Valencia kent een productiecapaciteit van 344 MW en heeft bijna 300 gekwalificeerde experts werken in een hal ter grote van ruim 20.000 m2.

Voor meer informatie over deze en andere producenten en panelen, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Bekijk verschillende uitvoeringen

didden5IMG_0848_360_247